Uttråkad!

Fan vad jobbigt det är att bli hysteriskt rastlös men ändå inte komma på ngt att ta sig för. Det kryper i hela kroppen och jag vill bara be alla att fara och flyga....aja börjar ju jobba om knappt två veckor igen, och det ser jag ju inte direkt framemot.

3 veckor kvar på skolköket sen blir jag springvikarierande dagiskock...ooh så roligt det känns, INTE!
Jag har ju fattat att det inte kommer att ramla ner ett annat jobb i handen på mig men jag vet ju fasiken inte vad jag ska göra, har ju ingen utbildning..jo till elektriker men det kan jag ju glömma med mina armar och axlar. tror knappast man bara kan be att få jobba i midjehöjd :)

Utbilda mig, ja tyvärr går det inte, skulle aldrig i livet klara av att leva på studiemedel . Det är mig det är synd om :P

Undra just om familjens 11-åring, en flicka, borde blivit pojke istället, hon rapar och fiser som en hel karl...lite nasty är hon ju allt :P Klev in på hennes rum förut, dörren var stängd, och det luktade så att ögonen tårades....vi provade att utesluta laktos men det hjälpte inte alls, hon fes lika mycket då!

Sambon for och hämtade mina tjejjer på stan, de har varit på bio med min syster, sista harry potter filmen...

Själv ska jag gå och lägga mig nu.

Tävlar!

Är med och tävlar om en rolig väckarklocka hos http://majbebis08.blogg.se . Den kommer från ett företag som heter www.pappaprylar.se .

Klockan skulle vara perfekt att ge min 17-åriga dotter, vilken är anledningen till att jag är vaken nu fast jag har semester, hon ska i väg och jobba och litade inte på att hon skulle ta sig upp själv.....

Fruktansvärt!

Sänder en tanke till vårat grannland Norge. Där det hände fruktansvärda saker igår. Först bomben vid regeringskansliet, som inte dödade så många som jag faktiskt gissar på att gärningsmannen önskat.

Sen den vidriga slakten av ungdomarna som var på läger på en ö...det sista jag läste var att det var 80 personer som var ihjälskjutna.

De har tydligen gripit en 32 åring , misstänkt för bägge dåden, må han ruttna i fängelset när han väl blir dömd.

Lite här och lite där !

Här har man minsann inte tid att blogga inte.

Har hunnit med att hämta stolar, hämta kofferten som för övrigt vägde fläsk, spacklat, slipat och tapetserat köket.
Nu är det bara resten kvar :)

I onsdags fyllde min yngsta dotter 15 år ! Grattis på henne! Hon blev firad med tårta och presenter, precis som det ska, tyvärr såg det ju ut som ett bombnedslag här pgav tapetseringen men men sån´t händer.

Nu ska jag testa att frosta några av lägenhetens fönster med.....tada.....FILMJÖLK! Läste på flera ställen på nätet att det skulle funka och min mor testade på ett av sina fönster igår och tydligen funkar det!

Finns ju typ solfilm attt klistra upp men det blir liksom lite dyrt när man ska täcka 6 hela fönster :(

Fönsterputsning .

Tog tummarna ur och putsade fönstren i vårat sovrum idag...4 stora fönster. Fy sjutton vad jobbigt det var.

Bokstöd hade de faktiskt på kontorvaruhuset, precis i det utförande jag ville ha dessutom! Ibland så händer det!

I fredags fick vi ett snabb besök av min bror och hans sambo. De var upp en snabbis, bor i stockholm . Det är alltid roligt att träffas!

I går for vi till min sambos moster och kollade in en stor amerikakkoffert som står på deras "gäll", vi funderar på att släpa hem den och ställa den i ett av hörnen i vardagsrummet och fylla den med dvdfilmer och annat skräp :)

Idag ska vi åka till min mamma och hämsta 4 köksstolar...ungarna har snott våra så nu har vi bara 3 udda stolar kvar !

Nu måste jag gå ut och leta efter lillkatten våran, hon brukar komma när man ropar på henne, men inte idag så jag gissar på att hon har gett sig iväg på ett lite längra strövtåg idag.

Sänggavel

Händig karl jag har då :) Vi snickrade en sänggavel igår..eller han snickrade och jag kom med glada tillrop :) Nåja lite hjälpte jag ju allt till, kan ju både skruva och spika! Idag drog jag över den med ett lager färg, blir ett till i morgonbitti.

Håller på och letar häcken av mig efter bokstöd...finns hur många som helst på nätet men inga som jag vill ha. Tror jag möjligtvis kan ha hittat det jag söker på www.kontorsvaruhuset.se, återstår att se i morgon när jag är där :)

Just nu sitter jag och lyssnar på musik, insåg att om man mätte graden av sinnesförvirring hos människor baserat på deras låtlistor skulle jag nog bli intagen! Lyssnar på allt från country till techno och hårdrock. Omväxling förnöjer!

I förmiddags när jag var på väg hem från affären blev jag påcyklad, bakifrån av en liten skitunge...ont gjorde det och arg blev jag med...ungen bad visserligen om förlåt men menade det då inte alls.

Bor en skock skitungar på gården brevid, mer än en gång har det jagat våra katter med pinnar...gissa om jag har ryat åt dem!
Man ska vara snäll med djur, punkt slut!

Nu ska jag ta och dejta John Blund.

Inga läsare :(

http://www.bloggriket.se/

nu testar jag allt för att se om jag kan få åtminstone två läsare :P

Morgonstund har guld i mund :)

Här är man som vanligt vaken först av alla. Klev upp sex första gången men tog mitt förnuft till fånga och la mig och sov ett tag till :)

Solen skiner i varje fall här idag men det blåser som bara den och är bara 7 grader varmt ute, inte bra!

Funderar på om jag ska kolla om det finns ngn frukost i kylskåpet eller om jag helt enkelt ska nöja mig med en näve ostkrokar, är det semester så är det.

Jämtländsk högsommar!

10 grader varmt och hur blåsigt som helst...det sommarvädret gillar jag inte!

Idag har jag och sambon varit och shoppat material till en sänggavel...ska väl ge oss på byggandet i morgon.

Har i varje fall satt upp vägghyllorna i vardagsrummet. Det blev vansinningt snyggt, jag är så otroligt nöjd!
Nu sitter jag och funderar på om jag ska orka göra ngt mera idag eller om jag helt sonika ska ta med en bok och gå och lägga mig, det skulle vara så skönt så :)

Målat!

Blev inget bloggat i går eftersom jag målade väggen i vårat sovrum det blev så fint så, ljust olivgrönt!
Sen satte vi upp lite lister i vardagsrumet med.

Idag smet jag och älsklingen ifrån barnen och for till ikea. Shoppade ett nytt soffbord och 3 vägghyllor till vardagsrummet. Ska väl se till att få upp dem i morgon. Några lampor blev det med.

Nu sitter vi och spånar på hur vi ska kunna bygga en sänggavel, som ska kunna stå på golvet utan att vara fast satt i väggen....vi vill helst inte borra i betongväggen som vi av erfarenhet vet är som att borra i järn :)
Helst ska det inte kosta miljoner och dessutom ska det vara en hylla på toppen så vi kan kasta ut nattduksborden, inga små krav vi har inte :)


Som i en blöt filt...

Jag ska inte klaga, gillar sommaren skarpt men nu är det inte skönt i vår lägenhet. Vi har så varmt så man vill bara klä av sig naken, luften är fuktigare än fuktigast, man blir alldeles klissig bara av att sitta still.

Tänkte ju tapetsera idag men sparar det tills i morgon.

Telia har äntligen fixat sitt nätfel, så nu är vi inte avskuren från världen längre :)

På måndag ska vi ringa rådhuset och boka tid för vigsel. Både jag och sambon har varit gifta förut så vi har till sist enats om att inte göra ngn stor grej av det. Jag vet att han tycker att det är mer på riktigt om man gör det i kyrkan och har ett stort kalas efteråt.
Jag tycker det viktigaste är att man verkligen menar det man lovar och att man faktiskt gör det för sin egen skull och sin partners skull.
Jag kan absolut inte tänka mig att gifta mig i kyrkan, är inte ens med i svenska kyrkan längre. Jag har dessutom inget som helst behov av att slänga ut en massa pengar på en klänning och allt som hör där till bara för en dag.


Slipdamm och svett!

Vems urbotat korkade ide´kan det ha varit att vi ska tapetsera måntro....tyvärr min :(

Har idag äntligen tagit itu med väggen, rivit tapeter, spacklat och slipat och sen STÄDAT SLIPDAMM....jag ska aldrig mer tapetsera....hmm nu ljög jag visst, tippar på att vi måste ta de andra två väggarna i vardagsrummet med nu när vi börjat :)

Nåja det blir säkert bra bara det blir klart!

Stackars sambon var till tandläkaren idag igen , med samma tand, 6:gången på drygt en vecka....och har fortfarande lika ont. Hur jävligt ska det behöva vara ?

Var duktig tjej och gick ut och gick i morse...råkade ju vakna klockan 6 jag :) Väldigt onödigt men det var ju så varmt i sovrummet att det bara inte gick att sova.
Sen har jag suttit på gården och solat så lite har jag ju njutit av sommaren idag.

Vi har fortfarande hysteriskt dålig täckning på mobilerna här, man skulle ju kunna tro att vi bor mitt i urskogen :) Telia har lovat att det ska vara fixat till på söndag men det återstår ju att se. Hoppas kan man ju alltid!

Oh kom just på att när syrran var hit lämnade hon en tröja åt mig, den har jag inte kommit ihåg att prova än, det måste jag göra nu!
Sen tror jag att det blir platt på ryggen i sängen resten av kvällen, känns så i min rygg och mina armar.

Onödigt!

Otroligt onödigt att bli väckt av sambons mobil 7.30 i morse :(

Nåja solen skiner från en klarblå himmel här idag så det ska jag inte klaga över. Jag har tvättstugan om ett tag så då kan jag passa på att sitta ute mellan maskinerna.

Vi ska åka iväg och köpa en present till sambons yngsta hon fyller 11 idag. Ett klippkort på äventyrsbadhuset blir det, hon gillar att bada :)

Det är nåt som inte stämmer,

Har just läst ut en mycket bra men väldigt märklig bok.

Det är nåt som inte stämmer (pocket)http://www.bokus.com/bok/9789170022401/det-ar-nat-som-inte-stammer/

Det är nåt som inte stämmer", säger Augusten Burroughs vackra men neurotiska mamma när hon tittar sig i spegeln med sonen beundrande vid sina fötter. Att det är något som inte stämmer känner Augusten instinktivt. Men utan ramar, referenser eller normala vuxenkontakter så vet han inte vad det är.

Den välkammade Augusten, som drömmer om att bli en ny Vidal Sassoon, hamnar i en absurd miljö när hans mamma överlåter vårdnaden av honom på sin psykiatriker doktor Finch, som är en karikatyr av jultomten och förespråkare för individens totala frihet. I flera år lever Augusten tillsammans med doktorns hämningslösa familj, och 13 år gammal får han sin första chockerande sexuella erfarenhet med en 33-årig man, en av doktor Finchs patienter och "fosterbarn".

Trots sin bisarra och utsatta uppväxt lyckas Augusten Burroughs skriva om sina upplevelser på ett distanserat, satiriskt, roligt och nästan kärleksfullt sätt.


Hiss och Diss

Jag hissar : SOLEN
                  SMÅGODIS
                 och KAFFE


Jag dissar : ouppfostrade snorungar
                  dammråttor
                  och energidryck (blää)

Nice och not nice!

Idag funkar teliasnät, det tackar vi för! Mindre tacksam är vi över sambons tandvärk, han for precis till tandläkaren igen och ska försöka övertyga dem om att dra tanden istället! Känner jag honom rätt kommer han att lyckas! Stackarn :(

Solen lyser med sin frånvaro, det tycker jag är lite tråkigt.

Idag måste vi handla lite, det mesta börjar på ta slut här, tråkigt värre. Vore mycket roligare att på ödsla bort pengarna på kläder och nöjen istället för ngt så tråkigt som mat :P
Nåja, äta bör man, annars dör man.

Noll täckning!

Här har vi ingen fast telefoni för vi har alla mobiler, med telia som leverantör. Tyvärr har vi knappt kunnat ringa sen i fredags, jag lyckades komma fram till kundtjänsten hos Telia nyss...kors i taket! Tydligen är det en mast som är pajj här där vi bor och de ska försöka laga den så fort som möjligt men senast nästa söndag ska det vara klart! Innebär att jag måste åka iväg åt nåt håll för att ringa. Försökte ringa ett samtal förut men på mobilen står det endast nödsamtal, gissa om jag är ngt irriterad ?

En semesterdag avverkad, jag har faktiskt inte lyft ett finger idag! SKÖNT!

Sambon är hos tandläkaren igen, de trodde att de möjligtvis gett sig på fel tand förra gången, men seriöst, ska det behöva vara ett lotteri att gå till käftis? Inte nog med att han har ont, nu ryker en stor del av vår semesterkassa oxå, så jävla typiskt, man ska aldrig planera ngt :(

För, ja kan det var 8-9år sedan vann jag 100.000kr på en tialott, det skulle inte vara helt fel att göra om just nu!
Men sådan tur har man nog bara en gång i livet!

Morgonruffs och nattlinne!

Tror granne kände sig lite fånig när jag öppnade för honom när han ringde på dörren :) Han ville i varje fall ha nyckeln till tvätthallen för att tvätta sin bil. Men måste man ringa på hos folk halv åtta på morgonen!

Idag ska jag nog göra bara ingenting, det är det som är den stora fördelen med att ha semester.
Sambon for till tandläkaren för en stund sen, han har ju tandvärk som en tokig den stackaren. Hoppas de drar ut hans dumma tand nu då!

Ne kanske man ska ta och se om det finns ngt att äta till frukost på det här bygget?

Uttråkad!

Yeah, semestern börjar inte för än i morgon och jag börjar redan bli uttråkad! Och när jag är uttråkad, då äter jag...allt jag kommer över i princip :(  Bara det att här finns just inget att äta, kanske tur det!

Just nu vettesjutton vad jag ska hitta på, försökte kolla på en film men den var så fruktansvärt dålig att jag inte gav den mer än 10 minuter.
Konstigt vad många dåliga filmer det görs nu för tiden!

Läsa kan man ju alltid göra förstårs men jag kände inte riktigt för det nu.

Köpte en förpackning slingning för håret förra veckan som jag håller på och velar med om jag ska slänga i den i håret eller inte...beslutsångest av högsta klass !

Städa garaget kändes heller inte speciellt upplyftande just nu, fast kanske man kan hitta ngt av värde där som man kan sätta ut på Blocket? Lite extra pengar vore ju inte helt fel så här i semester tider.

Skallebank och huvudvärk.

Jag har ont i skallen, kommer nog från min onda nacke och sambon har tandvärken från helvetet...skulle tippa på att han har inflamation i käkbenet. Not  nice!

Här lyser solen med sin frånvaro, men det regnar ju i varje fall inte, alltid ngt!

Idag slipper jag den sedvanliga söndagsångesten, jag har ju semester nu :)

Hittad!

Kissen tillhörde en av våra tydligen idagarna nyinflyttade grannar. Han blev väldans glad när han hittade igen den :) Tror mina kissar blev glada de med, Kasper slutade morra och fräsa och Tussan kom fram ur soffan.

Har just sett 5 avsnitt av The Glades, helt ok amerikansk polisserie.
Nu ska jag gå och sussa sött, liite trött är jag allt.

Sov sött, dröm blött :P

Tur det inte var en bäbis :P

Det ringde på dörren, sambon gick och öppnad...efter en stund kom han in med en ungkatt som grannarna hittat i trappan! Hon är jättesöt, grå-brun och jag tror att hon är norskskogkatt, kanske inte helt renrasig dock.

Våran lilla katthona har gått och gömt sig, våran 11-år gamla hankatt spottar och fräser, hoppas det lugnar sig efter en tag. Jag har inte hjärta att släppa ut kattstackaren. Har kollat med grannarna på gården om de vet ngt men ingen som sett kissen förut. Jag tror inte att hon är en ute katt utan hon har nog smitit.
Det första hon gjorde när hon kom in var att gå på lådan, kissnödig kisse :)

Ska väl prova ringa kattklubben här och se om ngn har "anmält" kissen som saknad, sen får jag väl sätta upp en lapp på affärn med. Tror det blir lite tungt att behålla den, sambon är nämligen astmatiker och allergisk mot katter....så de två vi redan har är mer än nog, även om han inte reagerar alls på hankatten vi har.

Men som sagt vad, släppa ut den utan att veta om den har ett hem att gå till, det klarar jag inte av!


Banankaka.

Låg några övermogna bananer i köket som jag nu förvandlat till två banankakor, återstår nu att se om ngn annan än jag gillar dem, annars är det nog sista gången någonsin som jag äter banankaka:)

Det skulle ju som sagt va vara lite kul att ha några läsare på sin blogg , nog för att jag mestadels skriver för min egen skull. Inte som dagbok, utan helt enkelt för att hålla mitt skriftspråk igång. Det är ju på tok för sällan som ivarje fall jag skriver ngt längre sammanhängande. Det blir ju mest en massa sms.

Sen har jag väl inte så våldsamt spännande liv heller för den delen ....inga smaskiga sexhistorier, inga vackra bilder på mig , inga silicontuttar och ingen fancy karriär .

Uppe med tuppen !

Nope, man ska inte gå och lägga sig för tidigt, det är tråkigt att vara uppe själv. Tyst måste man ju vara med, åtminstone ett par timmar till.

Hungrig är jag med, tänkte äta fil och flingor men ngn har ätit upp all filmjölk. Får väl göra mig en omelett då istället. Jag äter nämligen inte bröd, tycker inte alls att mackor är gott.

Tråkigt väder såg det ut att vara idag, helmulet och bara 11 grader ute, nåja klockan är ju inte så mycket än så det kan ju bli bättre till senare idag.

Tröttluva !

Om jag kunde förstå varför jag är så trött...är fullkomligt övertygad om att om jag la mig nu så skulle jag somna på stört. Vilket skulle vara skönt men mindre roligt när jag vaknar typ 4 i natt :)

Var tänkt att slinga mitt hår i kväll men jag tror det får vänta tills i morgon.

Kärleken är tråkig, sitter framför datorn och nöter wow...jag har spelat jätte lite sista tiden..har helt enkelt inte orkat. Får se om jag kanske ska ta och låta mitt konto vila, eller om jag tar nya tag under semestern.
Jag väntar fortfarande på Diablo3....hoppas det kommer sista kvartalet i år.

Råkade klicka hem några böcker igår kväll, hoppas de kommer på måndag!

Nu vette sjutton vad jag ska hitta på, har läst tidningarna, kollat igenom bloggarna jag följer, sett en ganska usel film tillsammans med min ena dotter och ätit smågodis så nu mår jag lite illa.


SEMESTER !!!

5 veckor utan att behöva kliva upp kvart över 5 på morgonen, kan det bli bättre :)


Onödigt värre!

Det känns väldigt onödigt att vakna 25 minuter innan väckarklockan ringer!

Åhh idag jobbar jag sista dagen innan semestern, så skönt så! Sen har jag 5 veckor framför mig då jag slipper kliva upp innan tuppen vaknat :)


RSS 2.0