Värmeslag!

Vet att det är fel att säga det....men fan det är föör varmt ute, åtminstone om ute innebär en gård i stan!

MILKSHAKE OCH KLADD !

Först kokade jag över brunsåsen....över hela spisen, onödigt värre.
Sen gjorde jag milkshake i matberedaren så det rann över, MYCKET!
Nu ska jag hålla mig från köket resten av kvällen så kanske jag slipper städa ngt mer idag.

Vi har det hett som i helvetet i vårat sovrum, just nu är det 36 grader där, jag funderar seriöst på att sova i trapphuset i natt :P

Funderar på om jag ska ta och duscha och sen gå och lägga mig, sovit som en kratta två nätter nu och är rätt så trött faktiskt.

Var tänkt att slinga håret på mig själv och fixa utväxten på yngsta dottern men jag tror det får anstå tills i morgon.

Var en sväng på stan efter jobbet idag, hittade absolut ingenting.....varken på rean eller till ordinarie pris, tråkigt .

Svettig och godissugen.

Aldrig är man riktigt nöjd, nu är det fööör varmt :P

Kom nästan nyss hem, jag och min yngsta dotter var hem till en gammal arbetskamrat till mig och blev klippta av hennes dotter. Hon har ett år kvar på frisörlinjen och jag måste då säga att hon är riktigt duktig, visst det tog ju lite längre tid än hos en rutinerad frissa men resultatet blev det samma. Billigare var det ju också och gott om pengar är det ju nästan aldrig.

Appropå pengar, antar att det inte finns ngn återvändo, lär ju vara bäst att ta och betala räkningarna innan jag går och lägger mig, tråkigt värre :(

Stackars sambon vaknade med jordens tandvärk och fick en akuttid, först såg de inget fel på hans tand, inte ens på röntgen men sen pillade de lite på hans gamla amalgamfyllning, ooops, slutar med en rotfyllning. Han fick ngn form av provisorisk lagning och sen ska han tydligen vänta 6 månader innan de gör klart.
Jag gillar inte tandläkaren, det gör både ont i munnen och i plånboken när man går dit.

Nähe finns väl ingen återvändo nu, bara att ge sig i kast med räkningshögen.

Trött, på gränsen till medvetslös.

Fy sjutton vad trött jag är idag då. Skulle kunna offra en kroppsdel eller två för att få gå och lägga mig igen. Råkade vara uppe lite för länge i går kväll, lyckades inte somna .

Bara 4 dagara kvar nu, sen 5 veckors semmester, oj vad jag längtar! Första veckan ska jag bara fisa runt och inte gör ngt!

Nokia vs SonyEriksson

Jag är numera (stolt?) ägare till en N8....som jag inte har packat upp ur kartongen ännu :) Ska väl ha ngt att göra i kväll med. Lagar just nu middag, spagetti och köttfärsås. passade på att hoppa på datorn medans spagettin kokar!


Dumheter och trams!

Ligger och sover i godan ro....då ringer min mobil, kl 2 på natten. Det är ngn jävla nöt som busringer...4ggr. Har man inte bätttre för sig en söndagnatt kan man ju undra!

Jag är optimistisk , satte på mig kortbyxor trots att termometern visar på futtiga 10 grader, solen skiner i varje fall.

Nehe det här går inte, måste ta fram en bok att ta med på jobbet så jag inte dör av trisstess! Tycker inte om när det är för lugnt när man ändå måste jobba och mitt jobb kan man inte jobba i från sig och sen gå utan man måste vara där hela dagen ändå, det suger !

Intelligensen blommar!

Sambons ex skjutsade iväg två av sina och en av mina för att bada. Så långt allt väl. Men hon kunde inte hämta dem och de var  1,7 mil hemifrån!!! Sicken tur de hade att vi var hemma och kunde hämta dem då! Kändes nog lite väl långt att gå! Jag kan ju tycka att ger man ungarna skjuts ngnstans så ser man till att de kommer hem också!

Nu ser det ut som att sommaren är tillbaka hos oss med, lagomt tills jag ska gå och jobba i morgon, det är såå typiskt! Nåja trevligt för dem som är lediga :)


Varför göra idag det man kan skjuta upp till i morgon.

Jag är helt enkelt hopplös, skulle ju riva tapeter och spackla i helgen, eller hur....får väl se om jag tar tummarna ur och gör det idag då!

Här sover som vanligt alla utom jag....tänkte stilla mig en timma till innan jag fattar kärlek till dammsugaren, de lär ju bli fruktansvärt sura på mig annars, eller det blir de ju ändå, kan ju gissa på att ingen gick och la sig före 3 här.

Ohh jag måste shoppa en ny mobiltelefon, hade tänkt vänta ett tag till men nu vill min kära sonyE, w995 inte ta laddning längre :(  Jag är den sista här i familjen som inte bytt upp mig till en smartphone än.
Det lutar åt att jag shoppar mig en N8...sambon och äldsta döttern har sådana och är grymt nöjda med dem.
Jag är mest impad av kameran på den.

Installerade ett spel igår, Fear 3, ska väl ta och se om jag klarar av att spela det eller om jag bara blir sur för att jag suger på det , tålamod är inte min främsta dygd.

Godmorgon gott folk!

Kan ju bara gissa att det är bra många som ligger och håller i huvudet och har ågren just nu. Men inte jag inte!

Här ser vädret lika uselt ut idag som det gjorde igår tyvärr! Nåja jag jobbar ju på måndag igen så då kommer väl solen, brukar ju vara så!

Jag har en vecka kvar att jobba nu innan semestern, vet av erfarenhet att den veckan kommer att kännas som två veckor.

Usch kom just på en sak jag måste göra när jag har semester, städa vårat garage. Där står våran mc ( som tyvärr är okörbar ), barnens slalomskidor, svärmors badkar och en sjuhelvetes massa saker som inte behöver vara kvar! Det är så mycket skit där att även om man tar ut ovan nämnda saker får man inte ens in en mini coooper!


Jahajahaja!

Blir visst inte roligare än så här i kväll :)

Mamma och svärmor är matade och hemgångna, yngsta dottern skjutsad till en kompis på landet, äldsta dottern och sambon sitter och spelar wow, sambons barn är hos sin mamma och katterna ligger i min renbäddade säng och sover och jag har precis tvättat klart i tvättstugan. Funderar på om jag ska ta och göra katterna sällskap!

Har ju ett gäng nya böcker så ngt ska jag väl hitta att läsa :)

Fast först ska jag nog ta och äta upp jordgubbarna som blev kvar sen middagen. Sägs ju att frukt inte är godis men jordgubbar är faktiskt godis!!!!!

Jahajahaja!

Blir visst inte roligare än så här i kväll :)

Mamma och svärmor är matade och hemgångna, yngsta dottern skjutsad till en kompis på landet, äldsta dottern och sambon sitter och spelar wow, sambons barn är hos sin mamma och katterna ligger i min renbäddade säng och sover och jag har precis tvättat klart i tvättstugan. Funderar på om jag ska ta och göra katterna sällskap!

Har ju ett gäng nya böcker så ngt ska jag väl hitta att läsa :)

Fast först ska jag nog ta och äta upp jordgubbarna som blev kvar sen middagen. Sägs ju att frukt inte är godis men jordgubbar är faktiskt godis!!!!!

Jordgubbar!

Trotsade vädretsmakt och skuttade iväg på affären och köpte jordgubbar! Egentligen skulle jag bara köpa rosmarin :)

Nu väntar vi bara på respektive mödrar här så ska vi äta lite sen. Skippade grillningen och kör på helstekt fläskfile i ugnen i stället, det blir nog gott det med!

9 grader varmt är det här i östersund....suck men det är ju inget ovanligt midsommarväder här uppe.

Sitter här och tänker på alla stackars småbarn som har föräldar och andra anhöriga som super skallen i småbitar idag.
Kalla mig gärna präktig och gammaldags men jag tycker intesmå barn och onyktra föräldrar hör ihop.

Visst, vi firade min 40-årsdag i fjol med en rejäl fest och en hel del dricka men här är yngsta barnet 11 och äldsta 17 så de kan ta vara på sig själva. Sen fans det lika många nyktra som onyktra på festen.

Lortigt värre!

Skulle vattna blomman på väggen i köket, klev i jag vet inte riktigt vad men tror ( hoppas ) det var utspillde o´boy...kladdigt och brunt var det i varje fall!
Nu har jag skurat hela köket , känner mig riktigt nöjd. Kände mig dessutom tvingad att skifta plats på kökssoffa och stolar :)

Nu ska jag gå och ta mig en midsommardusch, sen ska jag skutta ut med soporna. Egentligen skulle jag kunna slå två flugor med en smäll : klä av mig naken och gå ut med soporna, så mycket regnar det här nu :) Fast jag tvivlar på att alla grannar skulle uppskatta se mig i adamsdräkt!

Änglavakt!

Sambons kusinbarn var med i en otäck olycka men klarade sig förhållandevis bra.

http://op.se/lanet/1.3637719-chauffor-fran-lanet-skadad-i-tankbilsolycka





Tackar högre makter för att det gick så bra som det gjorde.

God midsommaraftonsmorgon!

Här är bara jag vaken, kan bero på att jag la mig först av alla i går :)
Vet inte alls vad jag ska hitta på, måste ju vara tyst ett tag till så folket får sova.

Skulle behöva rensa kattlådan, tänk att två små djur kan fli ifrån sig sådana mängder, helt otroligt!

Här är grått och mulet,trist jag som hade hoppats på strålande sol från klarblå himmel.

Inget vettigt har jag att skriva heller....

Hysteriska tanter och galna farbröder!

Det var INGEN bra ide att åka på icamaxi kl16.30 dan innan midsommarafton! Alla människor i hela stan med omnejd var där! Skulle som tur var bara kompletteringshandla lite!

Här regnar det och är allmänst trist väder, tur man inte har några stora planer för morgondagen! Vi ska bara vara hemma och ta det lugnt, grilla lite.....om det nu inte ösregnar förstårs!

Jag sitter här och funderar lite allmänt på hur folk tänker egentligen! Har några bloggar jag följer, bla micha.se, 15 åringen som har ett litet barn. Det hon skriver får mig ibland att fundera på hur hon egentligen mår, men på samma gång inser jag ju att jag faktiskt inte känner henne och jag har ju absolut inte en blekaste aning om det hon skriver är sant eller ej. Mycket kan ju vara en "grejj" bara för att få läsare!

Nä det jag reagerar mest på är alla komentarer hon och andra bloggare får. Tydligen är det helt okey att vara precis hur otrevlig, elak, kränkande och illasinnad som helst när man kommenterar ngns blogg!

Jag tippar på att max 1 % av de som kommenterar ett blogg inlägg skulle tordas stå för de skrivit i verkliga livet!
Det verkar vara väldigt lätt att sitta bakom en skärm och vara rent ut sagt förjävla elak med folk.

Jag personligen skulle aldrig kunna tänka mig att skriva en kommentar i ngns bloog i stil med, fan vad ful du, fan vad dum du är osv osv.


Pingviner !

Jag fullkomligt bara älskar pingviner. Naturens underbara vackra skapelse, som står där och inte kan flyga men sen plötsligt dyker de ner i vattnet och då ser man att de visst kan flyga.  


Klantiga jag :)

Har precis ätit middag, bestående av årets ( för mig i varje fall ) första nypotatis, gräddfil, hackad rödlök och matjessill. Gudomligt gott!

Mindre gudomligt är dock min doft nu, klantade mig stort när jag öppnade sillburken vilket resulterade i att jag fick sillspad över hela överkroppen!
Jo klart jag ska duscha, kan ju inte gå omkring och lukta på det här viset men det är upptaget i badrummet!

Här kommer ett boktips så länge :
http://www.bokus.com/bok/9789113019406/fageln-som-vrider-upp-varlden/

Toru Okadas katt har försvunnit. Kort därefter försvinner även hans fru.
Samtidigt börjar han få en rad anonyma sexsamtal på telefon, han blir kompis med en morbid med gladlynt grannflicka, träffar en kvinna som är uppkallad efter en ö i Medelhavet och lär känna en åldrad löjtnant från andra värlsdkriget.
Efter en tid har Okadas ordnade Tokyo-tillvaro bytts mot total förvirring. För att återfå kontroll över situationen börjar han tillbringa alltmer av sin tid i en torrlagd brunn och det är tydligt att inget kommer att bli som det varit.

Haruki Murakami har gjort sig känd som en författare som beskriver gränslandet mellan dröm och verklighet. Fågeln som vrider upp världen är en mörk Alice i underlandet och en hårdkokt deckare på samma gång. Boken innebar Haruki Murakamis internationella genombrott och har redan blivit något av en modern klassiker.

En riktigt bra men väldigt konstig bok :) Tjock som en tegelsten men sådana böcker gillar jag. Tror boken innehöll alla genrer en bok kan innehålla, en salig blandning av deckare, saga, fantasy och histori och som jag upplevde det, en stor dos filosofi.

Nu klev dottern ut från badrummet, bäst jag skyndar mig innnan ngn annan hinner dit före :)

SOOOOLEN SKINER!

Kors i taket, solen skiner här!

Trött.

Man borde slippa gå till jobbet när man är så trött som jag är just nu!

Bitterhet!

Ja jag är inte sämre människa att jag erkänner att jag känner en viss bitterhet mot mina barns far. Inte så mycket för egen del som för deras!

Han är nu inne på sitt 4:e officiella förhållande sen vi separerade för snart 6 år sedan. Han har hunnit skaffa två barn till, ena lillebror som han fick tillsammans med henne han lämnade mig för, den stackarn är fosterhemsplacerad. Den andra lillebror som mina barn fick har vi kontakt med, den stackars mamman har jag hjälpt en del , framförallt när vårt gemensamma ex kastade ut henne och deras då 8 månader gamla son!!!

Våra gemensamma tjejjer träffar han mycket sporadiskt....hans förlust även om det är synd om tjejjerna som inte får ha en sund relation med sin far.

Sämst av allt är nog inte att han förstår vad han har gjort och gör....känns som om han gick tillbaka till 12-års ålder när vi separerat. Det är många ggr jag har frågat mig själv om han verkligen var så bedrövlig under våra nästan 15 år tillsammans, om jag verkligen var så blind?

Ovanligt?

Naturligtvis regnar det , fan vad less jag blir! Ta fram solen och sommaren till mig NUUU!

Nattadags?

Ja jag vet att klockan inte ens är halv nio men det skulle vara bra nog skönt att lägga sig i sängen!
Kan ju läsa en stund innan det är dags att nanna, jag kliver ju upp 05.15 så här blir det dåligt med nattsudd om vardagarna. Pallar inte med att sova för lite längre, måste vara åldern :P

Mätt i magen är jag ivarje fall, åt lite för mycket rabarberpaj , men mumsigt var det!

Undra just om det är ngn mer än jag som dissar konceptet "modell för en dag", visst kul grej men ack så dyrt om man vill ha korten och det vill man ju säkerligen. Sambons ex tog med sig deras två tjejjer och tog kort och kom hem med 10 bilder på en cd-skiva och 3500 kronor fattigare, är det verkligen värt det?

Jag och mina tjejjer tänkte fiffa till oss lite och knäppa kort här hemma, tvivlar inte en sekund på att vi kommer att lyckas få till minst lika fina bilder som deras mediokra fotografer. Min yngsta har en riktigt schysst systemkamera och vi kan säkert plocka ner hallspegeln från väggen om vi mot förmodan skulle vilja ta ett spegelkort :)

Nepp nu kallar bokhyllan och sängen på mig!


Rabarerpaj!

Hittade en påse rabarber i frysen och var bara tvungen att göra en paj :) Luktar så gott här så snart är den klar.

Jag är barnsligt förtjust i pajjer, bullar och kakor. Får lägga band på mig själv för att inte baka för ofta...det har lite för negativ inverkan på mitt midjemått :)

Separerade från mina barns far i årsskiftet 05/06 och hade när sommaren kommit gått ner 40 välbehövliga kilo i vikt. Dock är min bantningsmetod inte att rekomendera, mådde rätt pissigt och slutade att äta...insåg att det inte höll i längden så jag levde i säkert 4 månader på nutrilett och kaffe ! Sen kan man ju fundera på huuur många mil jag var ute och gick!
Varje gång jag pratat med karluslingen var jag tvungen att gå ut och gå, alternativet hade varit att slå sönder ngt !


Måndag eller tisdag!

En av mina arbetskamrater sa idag att eftersom det är helg på fredag så är det inte måndag i dag utan tisdag :)
Så kan man ju också se på saken!

Här har det varit soligt hela förmiddagen men när det var dags för mig att gå hem så satte det naturligtvis igång att regna :( Jag som hade tänkt parkera mig på gräsmattan och lapa lite sol! Nåja det bör ju komma fler soldagar , hoppas jag ivarje fall.

Sambon är på mindre trevligt humör, ont i huvudet som en tokig eftersom de klippt gräsmattorna utanför hos oss.
Jag är väldigt tacksam att jag inte är lika allergisk som honom, fick han som han ville bodde vi i öknen eller på en fjälltopp utan ngn grönska överhuvudtaget.

Katterna tål han inte heller.....fast det går ganska bra så länge han låter bli att klia sig i ögonen sen han klappat dem.
Sämst är nog ändå att han inte tål kryddor, jo svartpeppar i små doser går bra. Om man inte ids göra två maträtter kan maten bli lite smaklös här hemma ibland, klart man kan ju alltid krydda på efteråt fast det blir inte riktigt samma sak.

Sen tål han nästan inga parfymerade saker heller, tvättmedlet har jag inga problem med att köra oparfymerat, värre är det med schampo, varför är alla oparfymerade schampon totalt värdelösa? Jag får alltid se till att tvätta håret långt innan jag ska lägga mig så att det slutar att lukta.

Nu måste jag kolla till pastavattnet.

Söndagsångest.

Jaha så var ännu en helg över och inte ett skapandesgrand har jag gjort :(

Jo jag och sambon var och köpte tapeter med tillbehör för vi ska fli i ordning en av väggarna i vardagsrummet. Vi ska sätta upp hyllor på hela väggen runt och ovanför tv:n så jag har ngnstans att göra av mina stackars övergivna böcker som just nu är förpassade till förrådet...15 banankartonger står det där.

Nu sitter sambon och disskuterar liv och vatten i rymden med min 17-åring..jösses vilka samtal de två har ibland!

Funderar på om jag inte ska gå och lägga mig med en god bok.
Sambon går det ju inte att lägga sig med för han sitter och spelar wow, nördigt :) Ska jag vara ärlig så spelar jag ochså wow fast jag tar det inte på fullt så blodigt allvar.

Tråkigt!

Här sover just nu alla utom jag...klockan är 10.15. Tilloch med katterna sover! Hungrig är jag men ids inte fixa ngt att äta, vilket i-landsproblem va?

Nästa vecka är en 4-dagars eftersom det är midsommarafton på fredag. Skönt.
Ska nog inte göra ngt särskilt på midsommar, brukar som inte göra det. Tråkig typ jag :) Naturligtvis ska vi väl äta ngt gott, hoppas det inte regnar bara så att man kan grilla.

Roar mig med att försöka hosta upp lungorna, jävla skit sjukdom! Ingenting att göra åt verkar det vara heller.
Astmamedicinerna jag fått lindrar en del men hjälper inte hela vägen.

http://www.hjart-lung.se/subpageA.asp?nodeid=33244

Naturligtvis var jag tvungen att skaffa mig den kroniska formen!

Rea och tokiga kärringar!

Massa rea var det på stan och massvis med tokiga kärringar! Riv och slit bland kläderna, vassa armbågar och sura miner!

Shoppade mig i varje fall en lång luvtröja på rea och ett vanligt basiclinne till ordinarie pris.
Var på jakt efter ett par långa shorts/highwaterbyxor men hittade inga :(

Nåja här är så pissigt väder att man lika gärna kan gå i långbyxor ändå.
Sen åkte vi på Skopunkten men det kunde vi lika gäåran struntat i, de stängde precis när vi kom, ngt besviken jag blev, trodde ju de hade öppet till 17.

Försovning!

Brukar aldrig sova särskilt länge när jag är ledig men idag väcktes jag kl11 av att mamma ringde och undrade när vi skulle ses...ooops.


Vuxenpoäng och tristess.

Yeaha vad kul det är att ha tvättstugan en fredagkväll...inte för jag skulle gjort så mycket mer om jag inte hade haft den, men ändå. Fast det är ju skönt när det är gjort. Gubben sitter framför sin dator och är lite småsur, antar att det beror på att han har ont i ryggen... Har sett en film tillsammans med min äldsta dotter, vi var rörande ense om att det var tur att vi aldrig tog oss i väg och såg den på bio, Sucker Punch heter den. Varken hon eller jag förstog riktigt vad den handlade om:( Sitte roch väntar på att sista tvätten ska bli torr så jag kan hämta in den, sen ska jag ta en lång och välbehövlig dusch.

Supa, slåss och köra radiobil :)

Nee jag ska inte göra ngt av ovanstående. Ska bara ta det lugnt och vila. Imorgon ska jag göra stan med min mamma och ev mina döttrar, beror ju på om de orkar kliva upp det. Jag hade ivarje fall väldigt trevligt på middagen igår, jättegod mat och trevligt sällskap. En sådan kväll skulle jag gärna göra om. Kommer inte att äta lika god mat idag dock, trots att det är fredag så kommer här att serveras blodpudding! Jag är alldeles för trött för att orka engagera mig i ngt avancerat idag. Vi får äta ngt lyxigare i morgon i stället. Den tråkiga fredagsmiddagen kommer att kompenceras med en massa godis :) Nepp dags att kocka lite då. Måste bara plocka ur diskamskinen först...det är väl tråkigt om ngt!

Irritation!

Gud vad jag blir irriterad på ungar, läs tonåringar, som inte har gått och lagt sig när det är dags för mig att kliva upp och göra mig i ordning för att åka på jobbet!

Svettiga fötter !

Eftersom jag inte har ngt körkort åker jag buss tillochfrån jobbet varje dag. Idag tror jag det var minst 50 grader varmt på bussen...efter 15 minuters bussfärd var jag blöt om både fötter och rygg. Vilken tur att duschen var ledig när jag kom hem :) Ikväll ska jag ut och äta med personalen på skolan där jag jobbat senaste året. Tycker de var riktigt snälla som bjöd med mig! Ska bli riktigt roligt att gå ut och äta ....vanlig mat, annars när jag går ut och äter med familjen blir det alltid Kinamat eller pizza, inget fel på det men omväxling förnöjer sägs det ju. Tror jag ska ta och strýka klänningen jag tänker ha på mig och fila hälarna så jag kan ha sandaletter till. Det är såå fult att ha öppna skor och raspiga hälar.

Konstigt!

Allvarligt, jag delar ju av i stycken när jag skriver...ändå kommer min text upp i ett enda stycke. Varför?

Sockersug!

Desperat sugen på godis, regnet vräker ner....vad göra? Jo koka kola! Många herrans år sedan jag gjorde det sist men jag lyckades :) Världens enklaste recept : 50 gr margarin 1 dl sirap 1 dl strösocker 2 msk kakao och en knivsudd salt koka på svag värme i ca 7 minuter gör kulprov för säkerhets skull häll på ugnplåt med bakplåtspapper och låt svalna. MEN AKTA PLOMBERNA :) Såg att jag hade en läsare i varje fall :) Skriver alltså inte bara för mig själv då. Kanske jag borde avslöja ngt smaskigt...fast jag har ju inget sådant att avslöja. Är nog en av sveriges tråkigaste människor, inga skandaler här inte! Inte ens lite drama. Men jag är nöjd med mitt liv ändå.

Regn och rusk!

Här försvann finvädret snabbare än en löning ! Jösses vad här har regnat idag! Jag jobbar ju visserligen men det är ju synd om dem som har semester. Träningsvärk som en tokig har jag i rumpan och låren, möblerade om igår och flyttade ett astugnt ekskåp alldeles själv :)

Huvudvärk och magknip!

Var till läkaren i fredags, jag har sarkoidos som har satt sig på mina lungor, vilket gör att jag hostar som en lungsjuk åsna mest hela tiden. Jag fick utskrivet en ny astmamedicin, singular och naturligtvis är två av de vanligaste biverkningarna med den skallebank och magont. Hoppas att det går över snart och att jag kanske kan sluta hosta lite ivarje fall. Det är ju mindre trevligt att hosta tills man kräks så fort man antränger sig lite:( Insåg ochså att det är ruskigt länge sedan jag skrattade högt....det slutar nämligen ofelbart med en hostattack. Nåja det kunde ju varit värre, jag har ju inte cancer ivarje fall. Hosta och nedsatt lungkapacitet går ju att leva med, bara att tänka sig för lite. Här är varmt varmt varmt i dag med, nice nice nice! Funderar faktiskt på att gå ut och gå en sväng innan det blir för varmt.

Jack Sparrow, mums :)

Tog med mig tjejerna och gick på bio, vi såg senaste Pirates of the caribian. Den var helt okey men inte lika bra som sina föregångare men när mr Depp är med är det mesta förlåtligt! Den karln är ju så otroligt snygg och sexig! Här har varit hett som i helvetet idag med, visst man ska inte klaga men när det står +46 grader på termometern, i solen visserligen , är det faktiskt inte riktigt skönt att vara ute! Undra just om det är åska på G , har huvudvärken från helvetet , spelar ingen roll vilka piller jag petar i mig den vill inte släppa ändå. Tror jag druckit ett par liter vatten med, men det enda det leder till är att jag får springa på toa hela tiden. Nä det är kasnke lika så bra att ta sig en dusch, annars lär jag ju inte få mig nå´t när jag lägger mig :P

Värmebölja!

Oj vad varmt och skönt vi har haft det idag, 30 grader i skuggan är ju inte fel :)
Svettats som en liten gris har jag gjort mest hela dagen men nu är jag nyduschad och sval....en stund i varje fall.
Tror vi har 30 grader varmt i vårat sovrum och det är inte lika uppskattat som värmen utomhus.

Nu har alla barnen sommarlov, i 11 veckor, lyckostar! Själv har jag tre veckor kvar att jobba innan jag ska ha fem veckors semester, som jag längtar!

Nee nu tror jag att jag går och sätter på karln :P

Sommar och sol!!!

Här är riktigt varmt idag! Jätte skönt. Tyvärr har jag inte tid att njuta av sommaren idag för jag ska kasta i mig lite mat och sen iväg på skolavslutning på jobbet.

Sambon har ont i ryggen så han kan inte skjutsa mig ( har inget körkort jag ) vilket betyder att jag måste åka buss . Resan hem från jobbet i dag var ingen barnlek, hur varmt som helst på bussen, massvis med folk och alla luktade sursvett :( Varför kan inte folk använda rollon och duscha oftare än varannan vecka? Snusk!

Blixtar och dunder, magiska under!

Jösses i min lilla brevlåda vad här åskar!
Tror att det åskar i all fyra vädersträcken, blixtrar och dundrar runt huset så att fönsterrutorna skallrar.
Glad att jag slipper gå ut! Regnar som bara den gör det oxå!

Hoppas det går över tills i morgonbitti bara så jag slipper bli plaskblöt när jag ska till jobbet.

Jag har kollat in min statisktik och insett att INGEN läser min blogg :(

Kan man ska börja skriva om sitt sexliv eller så för att få lite läsare :)

Nåja nu ska jag hoppa i säng med en god bok.

Sveriges nationaldag!

Jag tycker personligen inte att nationaldagen är mycket att fira, stolt över sitt land ska man vara varje dag!
Men visst, det vore kul om vi svenskar kunde fira som amerikanerna firar sin nationaldag men det kommer nog aldrig att ske.

Sitter här och funderar på livet i allmänhet och kom fram till att jag på det stora hela är oförskämt lycklig.
Jag har en sambo som älskar mig och jag älskar honom, barnen är friska och smarta. Vi är inte rika, snarare tvärtom men vi har tak över huvudet, mat varje dag och kläder på kroppen.

Visst det finns alltid saker man skulle vilja ha som man inte har råd med, men så tror jag att de flesta människor känner. Och visst skulle livet vara enklare om man slapp vända på var krona.

En läsvärd bok!

http://www.bokus.com/bok/9789170017582/hypnotisoren/

I ett omklädningsrum på en idrottsplats i Tumba utanför Stockholm hittas en man brutalt mördad. Sedan återfinns hans fru och dotter lika besinningslöst ihjälhuggna i familjens radhus. Avsikten tycks ha varit att utplåna hela familjen.

Men sonen överlever, svårt skadad, och när kriminalkommissarie Joona Linna förstår att det finns ännu en familjemedlem kvar i livet, en syster, inser han vikten av att hitta henne innan mördaren gör det.

Sonen svävar in och ut ur medvetslöshet, och för att kunna skynda på förhörsprocessen tar Joona Linna kontakt med läkaren Erik Maria Bark och övertalar honom att hypnotisera pojken. En skrämmande kedja av händelser tar obevekligt sin början.

Den här boken sträckläste jag, riktigt ruskigt bra!
Rekomenderar den verkligen till alla som inte redan läst den!

Sovmorgon!

Vaknade första gången strax efter sju, satt vid datorn och slösurfade ett tag innan jag gick och la mig i sängen igen....vaknade halv tolv, snacka om att sova som en tonåring :) Inte ofta det händer , skönt var det i varje fall.

Här skiner solen idag och som vanligt blåser det, dock inte lika mycket som igår. Funderar på om jag ska gå ut och sätta mig på gården en stund och läsa. Eller om jag ska lägga mig på sängen brevid sambon, bara det att han tittar på motogp och jag har en benägenhet att somna av surret.

Städa borde jag göra , men det är ju så satans tråkigt :( Men med två kissekatter bör man dammsuga åtminstone varannan dag.

Ginatricot tävling

Jag hittade en sida som heter www. tourn.se och de har olika tävlingar där man kan vinna priser.

Jag är med och tävlar om ett presentkort på Ginatricot värt 1500 kr.

Med ett gäng tonårsdöttrar i familjen vore det inte helt fel....och jag skulle ochså kunna tänka mig lite nya kläder !

http://www.hittaminsida.se/sokmotoroptimering

Att lägga in ovanstående länk var ett krav för att deltaga, måste ju erkänna att det här med sökmotoroptimering har jag alls ingen koll på :)

Känns ju inte direkt som att jag med en helt nystartad blogg, om böcker ska kunna få tillräckligt med besökare för att vinna men man vet ju inte förän man har provat.

Känns lite som att de största bloggarna i dag handlar om kläder, sex, mode , droger , anorexia och ännu mera sex och alkohol.

Men som sagt vad man vet inte förän man testat och det vore ju inte på ngt sätt fel att vinna 1500 kr att spendera på Ginatricot.


Boktips

http://www.bokus.com/bok/9789186369279/hundraaringen-som-klev-ut-genom-fonstret-och-forsvann/

Bokmal :)

Nå vem är jag då?

En helt vanlig tjej på mitt 41:a år.
Bor i en stad mitt i Sverige med min sambo, mina två döttrar och varannan vecka bor sambons son och ena dotter här,  hans äldsta dotter vill inte bo hos oss :(

Här bor även två katter och en massa dammråttor :)

Tillvardags jobbar jag just nu som "mattant" på en skola men till hösten ska jag återgå till att göra det jag brukar och vill göra, kocka på en förskola!

När jag inte sitter med näsan i en bok sitter jag med laptopen i knät. Har några bloggar jag följer, läser tidningarna, spelar WOW,beställer böcker och kollar på tvserier.

Favoritserien i alla kategorier just nu är United states of Tara, helt otroligt underbart fantastiskt bra!!!

Annars så försöker jag väl hålla det allmänna kaoset stånget, plocka ihop, städa, plocka i och ur diskmaskinen och annat sånt där tråkigt man måste göra när man är vuxen :)

Har totalt gett upp hoppet om att få barnen att hjälpa till, det tar mer kraft från mig att tjata mig hes än att göra saker och ting själv !

Vad vore livet utan böcker ?

Undra just hur många böcker jag läst under min 41 år ? En del veckor blir det 2-3 böcker, en del veckor ingen.
Ibland när jag var yngre läste jag en bok om dagen....på den tiden behövde man ju inte så mycket sömn utan klarade av att ligga och läsa halva nätterna :)

Nu kanske ni undra vad jag läser för böcker ?

Svaret är Alla böcker jag får fingrarna på !


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0